Sådan bruger du din smartphone til at sælge mere!

Hvis man skal lytte til virksomhedsguruer som fx Gary Vaynerchuck, så er der ingen tvivl om at Smartphonen har taget samfundet en i helt anden retning. Nu har man mulighed for at kommunikere med andre på tværs af kloden ved hjælp af sociale medier som twitter, facebook, instagram mfl., hvad end det være i privat øjemed eller som en strategi for at øge sin virksomheds synlighed på nettet, så har man med sin Smartphone muligheder som man ikke havde for blot 10 år siden. I denne artikel kigger vi på hvordan du kan udnytte din smartphone til at øge din tilstedeværelse på nettet.

Brug din smartphone til at deltage aktivt på twitter

Twitter er måske ikke så stort som de andre sociale netværk, men du kan på twitter oftest finde de mere passionerede sjæle. Start ud med at følge en masse personer som taler om det samme som du finder interessant. Ved at søge efter forskellige hashtags kan du hurtigt identificere meningsdannere og andre spændende individer. Begynd at interagere med det indhold de lægger op, alt i mens du selv begynder at tweete relevant information ud. Det er som sådan ligegyldigt om du blot aggregerer indhold fra andre sider, så længe du kommer med din egen holdning til indholdet og hvorfor du mener det er værd at tweete om. Det tager noget tid at komme godt i gang og opbygge et følger skab.

Er du god på kamera?

Hvis du er god til at være foran et kamera, så kunne det være en god idé at prøve sig af med video indhold. Om det er på youtube, facebook live, periscope eller noget helt andet er som sådan ligegyldigt, bare du sørger for at lægge regelmæssigt indhold op som har en klart defineret målgruppe. Her kan mobiltelefonen være virkelig behjælpelig, når man altid har mulighed for at skyde video og streame det direkte(alt efter hvad dit mobilabonnement tillader selvfølgelig), eller til senere upload.

Mediet er ikke det vigtige..

Det er som sådan lidt ligegyldigt hvilket medie du vælger, så længe du bare har en strategi for hvordan du vil nå relevante brugere. Der var rigtigt mange der havde svært ved at se hvordan man fx skulle kunne bruge Snapchat til at opnå mere salg, men efterhånden dukker der flere og flere case studies op der viser at det sagtens kan lade sig gøre. Læs bl.a. denne artikel: https://www.garyvaynerchuk.com/using-only-snapchat-to-sell-real-estate/

Jab, jab, jab, jab,….. right hook?

Når du har leveret en sivans masse værdi over tid, så mener Gary vaynerchuck at man sagtens kan bede sine lyttere og seere om at købe noget fra en. Hvis de føler at den værdi du har givet dem er stor nok, vil en større andel sandsynligvis købe noget fra dig, fordi de ved at det er pengene værd.

Kan du holde fokus længe nok, så er der ingen tvivl om at du kan øge din virksomheds salg kun ved hjælp af aktiv brug af din smartphone.

Skriv et svar

(*) Required, Your email will not be published