Hvorfor skal jeg samle netværkskabler?

Der er rigtigt mange ting man kan bruge sin tid på her i livet. En af de ting som langt de fleste af os bruger rigtigt meget tid på, er naturligvis arbejdet. Dette er for nogen en tid spækket med oplevelser og noget som elskes, hvorimod det for andre i højre grad er en nødvendighed for overlevelse og for at kunne lave nogle endnu federe ting i fritiden.

Der hvor det knækker over for mig er dog der, hvor det almindelige individ med en gennemsnitlig indkomst, glemmer at kigge på sine udgifter. Man bør nemlig, eksempelvis i netværkskablets tilfælde huske på, at hver enkelt forhandler af produktet gør sit yderste for at tjene flest mulige kroner og ører på sine produkter.

Nogle vælger at sælge helt vildt mange produkter til en lav pris og andre vælger at sælge få til en langt højere pris. I de almindelige fysiske butikker, vil du gerne se det sidstnævnte. Dette skyldes for det første, at butikkerne betaler store summer for lokaler de kan fremvise deres produkter i og samtidigt har folk ansat til at guide forbrugerne.

 

Hvor meget kan jeg spare?

Denne udgift spares dog, så snart du går på internettet og køber dine netværkskabler. Her møder du således en lang række webshops, blandt andet den du ser på det blå link, som har til formål at spare dig en helvedes masse penge når du handler produkter hjem. Kablerne er nemlig ikke ret dyre at producere og det er ligeledes ikke ret dyrt at have dem liggende i et lille lager, hvormed prisen generelt kan holdes ufatteligt langt nede.

 

Hvor køber jeg dem?

Som tidligere nævnt, kan du finde stedet for køb ved hjælp af det blå link. Her finder du alt fra netværkskabler til netstik, routers, hdmi-kabler og meget andet. Der bliver stille og roligt tilføjet nyt materiale og jeg håber naturligvis meget på, at du har lyst til at følge med i progressionen og købe lige akkurat det du har lyst til og det som du har brug for.

 

Hvad hvis jeg ikke kan finde ud af det?

Fra et praktisk perspektiv, er det at samle et netværkskabel faktisk super let. Alt du skal gøre er at klikke ind på det føromtalte blå link. Herefter finder du netværkskabler i metermål og bestiller lige akkurat den mængde du har brug for hjem. Derudover skal du huske at købe 2 netstik for hvert kabel du skal bruge. Når du så modtager hele molevitten med posten er alt du skal gøre:

  1. Udklippe kablet i den ønskede længde (alt under 55 meter, er der ingen problemer med, ellers skal du bruge Cat6 netværkskabler)
  2. Afisolere kablet i begge ender og påsætte det ønskede internetstik.
  3. Plugge kablet i din computer og så i gang med brug!

 

Altså 3 helt ufatteligt lette skridt, som hjælper dig hurtigt og nemt i gang med at lave dine helt egne netværkskabler til en super lækker pris og med masser af mulighed for at lære en meget simpel teknik, som du så kan prale med overfor alle andre.

Jeg håber naturligvis meget på at du vil tage mine råd til dig og ganske enkelt bare komme i gang! Rigtig god fornøjelse til dig, med at komme godt i gang med dit projekt. Det skal nok blive fedt.

Skriv et svar

(*) Required, Your email will not be published